Anna Sam skriver om sine opplevelser som kassadame - noe hun har vært i åtte år. Denne boka hadde nok vært morsommere hadde jeg ikke lest http://notalwaysright.com/ fra før av. Og det hadde sikkert også vært gøyere hvis det var en norsk person som hadde skrevet en bok som denne i stedet for å oversette denne som er fransk. Flere ting Sam skriver om virker urelevant på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Noen morsomme poeng innimellom, men også mange gjentakelser. En ting er sikkert; handleturen blir aldri det samme igjen, hehe..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tidligere kommentatorer har vel sagt det som er å si, men jeg ville bare si at Barbara Ehrenreich: "Lokket og lurt" er en mer reflekterende bok. Den handler riktignok mer om lavtlønnsyrker i USA og ikke alltid kassa-arbeid, heller.

Det hadde vært fint med en gjennomarbeidet bok om temaet ut fra norske forhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke noe å anbefale, akkurat. Godt å se at ingen har den som favoritt. Litt vittig innimellom, men mest et gjesp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise