Søt og lettlest lita bok, og jeg leser gjerne de andre som påfyll mellom "vanskeligere" bøker. Hjertevarm og lun og trygg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, de McCall Smith bøkene er en riktig så Feel-Good serie...TV-serien ble også bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har eg førehandbestilt nr 12 i serien på amazon.com. Gledar meg til boka kjem i mars/april. Koseleg med litt lett stoff mellom meir seriøse bøker. Er Alexander McCall-fan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg også. AMS-fan, altså. Har du lest "44 Scotland Street"-serien? Hvis ikke har du mye kos i vente!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte veldig godt den første, og kanskje også den andre. Men når jeg hadde lest 4-5 i serien, så tok jeg meg selv i å kjede meg. Det ble for mye repetisjon og for lite som skjedde. Jeg ville bare bli ferdig slik at jeg kunne begynne på noe annet jeg gledet meg til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kost meg veldig med disse bøkene, selv om det blir mange gjentagelser når man leser flere av dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva