Enda en sånn bok som "alle" liker, men som ikke er bra. Dog ikke like dårlig som La meg synge deg stille sanger. En veldig enkel bok - litt sånn som han du kjenner som er veldig hyggelig og alt det der, men som er litt dum. Kanskje har han tilogmed støttekontakt? Uansett, det mest interessannte med denne boka var fakta om biene og det var det jo ikke så mye av. De spilte heller ikke så stor rolle for selve historien, for de var bare utdrag fra vitenskapelige bøker om bier i begynnelsen av hvert kapittel. Og hva gir du meg, en hvit jente som synes at det å bo med fire svarte kvinner er helt greit og attpåtil gjør det frivillig - når ingen andre hun kjenner gjør det? Dette er sørstatene før Martin Luther King? Yeah, right! (Ok, jeg vet ikke, men Monk Kidd får meg ikke til å tro på dette.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja men filmen var bra, og jeg likte boka bedre etter å ha sett filmen faktisk. Det er ofte motsatt men denne gang ei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er uenig med deg, likte boka godt, og det før alle andre skulle lese den. Fakta om biene gav boka et ekstra piff. Ofte blir det slik at enkelte bøker skal alle like. Dette ble ei sånn bok. Som sagt jeg synes den var god.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

fornixHegeSigrid NygaardVigdis VoldGro Anita MyrvangBerit RBård StøreMarit HøvdeAnneWangKirsti Vettran Nederhoelkjell kMartinenEmilie GeisttuhamreIdaLilleviHilde Merete GjessingChristin SillibakkenJulie StensethIngunn SMarteTorill Elisabeth RevheimpolarfrontMorten JensenAud- HelenBjørg L.BentThereseRufsetufsaAnne Berit GrønbechLene AndresenMette-MHarald KLeseberta_23AtmanNora KjærstadLisbeth Kingsrud KvistenmoiraAkima MontgomeryEmiliesk