Til tross for at jeg var på et intervju med forfatteren hvor intervjueren SPOILA sykt mye i boka (dust), ble jeg likevel overrasket og nærmest sjokkert flere ganger da jeg leste denne. Jeg syntes hennes forrige bok, Stalins kyr, var veldig bra og veldig fæl, og denne var bare enda bedre og enda fælere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Fantastisk bok - jeg hørte den som lydbok, og flere ganger enn vanlig reagerte jeg på flotte måter å si ting på og setninger jeg ønsket å ta vare på. Må nok skaffe meg papir-utgaven også. Jeg har ikke lest "Stalins kyr" ennå, men skal nok gjøre det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veit ikke om jeg får så lyst til å lese bøkene hennes når du skriver det på den måten... ;) Hva likte du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du ikke liker realistiske bøker som handler om det virkelige liv, så synes jeg du skal holde deg til "feel good" og eventyrbøker!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ser den. Med fæl mener jeg i typen hjerteskjærende. Ikke noe for sarte sjeler. Dette er absolutt ikke en kosebok. Men det er sterk og velskrevet. Nordisk Råds litteraturpris var fortjent!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

100 % enig med deg:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da tar jeg ikke den nå i julen, men sparer til januar ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarte ikke vente til over jul med å lese denne.

At boken er fæl. som i hjerteskjærende, kan jeg si meg enig i. Men ikke fæl slik at vi ikke skal lese den!

Jeg har akkurat lest den ut, så jeg har ikke fått fordøyd den skikkelig ennå.

Syns slutten kom litt brått på, men den var jo absolutt i Aliide Truus ånd, mener jeg. Jeg har ikke helt klart å tolke redegjørelsene på slutten av boken, de må jeg lese meg litt opp på.

Anbefaler boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror ikke jeg heller hadde skjønt den siste redegjørelsen hadde det ikke vært for at jeg var på et forfatterintervju med Oksanen hvorintervjueren klarte å røpe det som skjedde. Det var litt avansert.

Er forresten enig i at slutten var litt brå, men det gjorde ingenting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila