Så fint , det var nok en spennende opplevelse. Men kanskje også litt nødvendig for deg, siden du skulle oversette boka. Da har du jo bildene , minnene og forståelsen , når du jobber. Oversatte du alle bøkene hans. ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jepp. Tre stykker så langt. Før eller siden kommer den tillyste fjerde boka i Ölands-kvartetten, men jeg vet ikke når. Er veldig spent på den. Blir det kanskje Gerlofs svanesang? Vi får se.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg skal kjøpe alle som blir utgitt.!!! jeg så på bøkene jeg allerede har og der sto navnet ditt, som oversetter. Jeg ble mektig imponert, måtte vise mannen min , at jeg har snakket / chattet med deg. Her inne er det så mange dyktige folk. Snart så jeg ikke tør skrive noe , prestsjonsangs. Men så kommer det over meg, følelsen jeg får når det handler om forfattere, bøkene , historiene , alle meningene, så må jeg kaste meg rundt å skrive noe. ikke så dyktig, men jeg bare må.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Godt nytt år! Jeg har ikke vært her inne på en stund, så jeg har ikke sett innlegget ditt. Jeg er ganske ny her og surfer litt omkring når jeg får lyst. Tror ikke noen behøver å ha prestasjonsangst. Lesende folk er som regel hyggelige folk:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer Lund