Jeg leser boka nå, og har kommet omtrent 1/3 ut i den. Hittil kan jeg ikke si at jeg liker den, og jeg sitter med en slags bismak i munnen. Jeg håper virkelig den blir bedre, for slik det ligger ann nå vil jeg ikke annbefale den vidre, hverken til kunder i bokhandleren eller biblioteket hvor jeg jobber.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Readninggirl18: Løp og kjøp! Jeg hørte utrolig mye bra om boka fra flere hold og googlet den før jeg kjøpte den. Romanen har en hjemmeside med link til noen titalls blogger, du kan lese mer der. Synes boka var fantastisk og signerer anmelderen som skrev "vi kan være stolte over at den er skrevet av en nordmann". Banebrytende om hestehåndtering, men også svært klok om folk. Beste boka jeg har lest på lenge. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest denne enda, men jeg har fått den anbefalt på et bokanbefalingsmøte og av en venn. Jeg som selv driver med hest har hørt at det skal være overnaturlige krefter i den. Kanskje det er som gjør litt lite troverdig?Jeg vet ikke? Jeg skal i alle fall prøve å les den !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka var ute på bokbloggturne tidliger i vår til blandet mottakelse. Vi var 7stk som leste og omtalte. Den har sine øyeblikk, men mitt største problem var at jeg ikke klarte å like 'heltinnen'.

(Legger ved egen bloggpost for de som vil klikke seg fram og tilbake i turneen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var mitt største problem også. Det begynte så bra i innledningen, men så viste det seg at det ikke var 'heltinnen' vi møtte der. Jeg klarte ikke å like henne i det hele tatt, hun virket bortskjemt og uten respekt for dyr. Jeg har aldri hatt hest selv, men jeg har respekt for dyrene. Det tok ikke lang tid før jeg hadde lyst til å fille-riste 'heltinnen'

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den tar seg litt opp mot slutten, tror jeg.. Budskapet er i det minste bra :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slutten syns jeg faktisk var verst av alt. Likte ikke boken, først og fremst for at jeg ikke kunne fordra jentungen. Ikke troverdig. Likevel ser jeg at dette må være en flott bok for "hestemennesker", og ja - budskapet er bra ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jostein RøysetEmilie GeistDun AenghusBoktimmyInvemaMarteMorten JensenHallgrim BarlaupQi AiMy Criminal MindToneAnne-Stine Ruud HusevågLibraritas vAndreas HenriksenSimenMerethe SolstadIngunn SWenche VargasIdaIda HeiseldalBjørn  BakkenmgeMari Nordø LommelunLilleviFrøken HildreTorill Elisabeth Revheimkjell kBenedikteBjørg L.AnjaThomas KlakeggJulie StensethElin LuråsJan-Olav SelforsIvar SandBerit B LieHelge-Mikal HartvedtAndreaLinda RastenSissel