En opplysende og grei bok.Alt blir sammenlignet med Shakespeare,han står øverst. Jeg har ikke lest annet enn sonettene til nevnte forfatter, og begynner å fatte at det er et kjempehull i min litterære bagasje.Kan noen foreslå hva jeg bør starte med, er jeg takknemmelig for det.For meg er Shakespear upløyd mark.(nesten)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kanskje ikkje utan grunn var "The Merchant of Venice" pensum i gymnaset i gamle dagar. "hamlet" er så spennande at det grip ein fyrstegongelesar, "Romeo og Julie" har ei kjend handling som burde eigne seg til møte med Shakespeare, og "The Tempest" er ei fin, poetisk avrunding av forfattarskapen. "King Lear" og "Richard"-stykka bør du vente med å nyte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har ikke lest mye Shakespeare enda jeg heller, men nå står The Merchant of Venice og Hamlet på ønskelista mi:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips.Skal inn å bestille nå, så da er antagelig Jula reddet hva lesestoff angår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa