Kan noen fortelle meg hvorfor jeg ikke har lest denne boka før nå? Du store verden ...

Godt sagt! (20) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Leser denne nå og tenker akkurat som deg, men jeg skal nyte denne langsomt..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg leste denne, men den var begynnelsen på mitt forhold til Allende. Syntes "Åndenes Hus " var fantastisk den gang, og har lest mye fint av henne etterpå:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må ha vært på en annen planet;) Den er filmatisert også. Tror Meryl Streep (=kvalitet) spiller hovedrollen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo. Meryl Streep og MANGE andre topp skuespillere deltok i filmen. Det var en fantastisk film, regisert av Bille Augustson. Fantastiske sener (har ikke glemt tog-kollisjonen..), og helt fantastiske skuespillere. Filmen anbefales på det beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bedre sent enn aldri. Nå kan du trygt lese "Eva Luna", skulle ikke forundre meg at du likte den boka også. Jeg synest nesten den er bedre ettersom jeg kan huske.

Jeg må si jeg synest ikke de siste bøkene hennes holder samme kvalitet, men det er sikkert ikke alle som er enig med meg i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig i dine vurderinger av Isabel Allende, Karin. I tillegg vil jeg føye til Om kjærlighet og skygge som en av hennes beste bøker. Her får vi et innblikk i Chile under militærdiktaturet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

alpakkaJulie StensethThomas Heie H.MariarMarteG VoldgretemorPirelliIda CharlotteVannflaskeBjørn  BakkenHilde H  HelsethJohn LarsenStjernekastBjarne AashaugDun AenghusMonica CarlsenMarit HøvdeTorill Elisabeth RevheimMariaBabynemiRandiAIngunn SRisRosOgKlagingToveBeathe SolbergJenny Dahl BakkenNorahSigrid NygaardmoiraTanteMamieAjiniakraErikLibraritas vÅsmund Ådnøyingar hBjørn SturødJeanetteEirin EftevandPär J Thorsson