jeg blir målløs.. sitter i et slags språklig vakum etter leseropplevelsen.. vet ikke riktig hva jeg skal si. Jeg hadde ikke anbefalt den til hvem som helst, tenker jeg.. ettersom jeg bladde tenkte jeg på en prestekrage hvor jeg plukket av et og et blad og sa liker, liker ikke, liker, liker ikke.. endte på liker!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

For meg ble Bernhard Hval litt mye. Det som startet som en sjarmerende særing utviklet seg til et irritasjonsmoment, så den kunne godt vært 200 sider kortere. En salig mix av Elling, Forrest Gump og Barnum Nilsen kan bli en innertier, men jeg falt ikke helt for denne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med dine innledende vurderinger. En underlig bok, en bok med et blomstrende språk og burleske karakterer som ikke treffer. For meg ender det med "liker ikke"...:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnie