Fantastisk! Jeg synes filmen ble spinkel sett i forhold til boken, det til tross for at filmen var bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, filmen blekner etter å ha lest boken. Noe som irriterte meg med filmen var også hvordan alle hans opplevelser hadde skjedd i kronologisk rekkefølge i forhold til spørsmålene, noe jeg synes førte til en noe urealistisk følelse. Noe annet som gikk opp for meg mens jeg leste var jo dette med at selvsagt er jo ikke programmet sendt live! For i filmen, er det ikke sånn at hun ser han prøve å ringe, og dermed ender hun med å løpe etter telefonen? Og sånn i tillegg, synes jeg det er trist at de i filmen har byttet ut så mange av de flotte historiene fra boken, i fordel til andre. Jaja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også boka kjempegodt, men overhodet ikke filmen. Filmen skulle liksom være en "feel good", men jeg syns den var riktig "feel bad". Tror jeg fortsetter med å styre unna filmer når jeg har lest bøkene, og likt dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R