Det smeller i alle fall til i avslutningen av boka, selv om den ikke akkurat var helt uventet, så nå kommer det forhåpentligvis en del alvorlige følger snart?
Jeg synes forfatteren er flink til å skildre de ambivalente følelsene og tankene til Maren, om alt fra hemmelighetene til ekteskapet og det nye livet hennes, men nå er jeg sugen på forandring og at noe stort og avgjørende skal skje.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja denne serien har vært litt tam så langt, og den har ikke truffet meg så godt som jeg hadde ønsket. Men det kan virke som om ting begynner å utvikle seg litt nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten Lund