Jeg er nok en av de få personene som ikke ble helt grepet av boken. Syns ikke kjærlighetshistorien var troverdig. Ble mer grepet av soldatenes skjebner. Syns boken til tider var kjedelig. Blir spennende å se filmen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ble heller ikke så veldig grepet og synes den var litt kjedelig i begynnelsen, men dette er en viktig bok for å få et lite innblikk i krigens ondskap. Vi burdte lære mer om denne grusomme krigen. Jeg hadde også litt problemer med kjærlighetshistorien i begynnelsen, men forklaringen kommer i etterordet, i det hele tatt var etterordet virkelig til ettertanke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk gitt boka en sekser.
Synest "Fuglesang" et mektig verk, her er det skildringer av denne skyttergravskrigen og massenedslaktingen i slaget ved Somme i 1916. Det er sterkt å lese skildringene av de mange menneskeskjebner, om deres lengsler, håp og små gleder, men fremfor alt frykt, og redselen for snikskytterkulen.
For at det ikke skulle bli en ren krigsbok fra 1. verdenskrig hører det liksom hjemme med en kjærlighetshistorie og dens "kronglete veier".
Kan ikke huske at jeg reagerte noe spesielt negativt på skildringene når jeg las boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Nina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim Barlaup