Debuten "Den tredje søsteren" av Terje Bjøranger er en interessant "spenningsroman". Hermetegn fordi spenningen er vel ikke så stor, heller ikke en stor krimgåte dette. Boken er skrevet som en spenningsroman, men mangler vel egentlig et plott. Her får en innblikk i begrepet ære og hvordan det er å være norsk med islamske tradisjoner. Dette kunne blitt en enda bedre roman hadde forlaget tatt seg tid til å korrekture lese bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig med deg at det ikke er noen spenningsroman i vanlig forstand, men fokuserer mer på ære og æresbegrepet. I og med at forfatteren kjenner til problemkomplekset gjennom sitt arbeid, synes jeg dette presenteres på en svært troverdig måte. Jeg har fått tilbakemelding fra lesere med fremmedkulturell bakgrunn om at de kjenner seg igjen i skildringene av miljøet og bokas tema, og de har også fortalt at de vil anbefale boka til andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa