Denne er bra, leser den en gang til jeg. Anderledes bok på en måte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har nettopp lest den om igjen nå.
Karin Alvtegen skriver virkelig bra! Hun er en av mine svenske favorittforfattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, denne er VIRKELIG bra! Min favo, favo, favoritt!:) Klarte omtrent ikke å legge denne ifra meg. Denne boka gav: Intensitet, ubehageligheter og en ubeskrivelig leseglede!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En av Karin Alvtegens beste, synes jeg. Tematikken er temmelig tung. Den handler om forskjellige typer skam. -Skammen over å kjenne seksuell lyst som ung i et kristent miljø, skammen over å være svært overvektig, og skammen over å ha "bidratt" til en annens død m.m. Alvtegen beskriver her godt hvordan skammen kan påvirke et liv i negativ retning, og til og med føre til at mennesker ikke føler seg verdt å elske.

Jeg har ofte tenkt at skam må være en av menneskehetens tyngste følelser. Det tror jeg at Karin Alvtegen er enig med meg i. Jeg hørte på den svenske lydbok-utgaven. Den er nydelig lest av forfatteren selv!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Karin Alvtegen er blitt en av mine favoritt-favorittere, etter at jeg har lest flere av hennes bøker.
Ja, jeg vil være enig i det du sier.
Jeg fikk nesten gåshud mens jeg leste, og jeg måtte gå noen runder med meg selv for å finne ut om jeg godtok at en i så stor grad kan bli preget av tidligere opplevelser.
Jeg valgte å godta dette, og det er utrolig skremmende - sett i et større perspektiv. Menneskesinnet er ikke lett å bli klok på. Svært ofte er tilfeldigheter som kan få store konsekvenser til stede i livene våre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEllen E. MartolAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S