Nei, dessverre. Denne må jeg bare gi opp. Har kommet sånn ca. halvveis, men opplever teksten tung og kommer liksom ikke helt inn i verken stemningen eller handlingen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Leste den i fjor sommer i Lisboa og opplevde den som svært fascinerende ;-) Tenker med glede tilbake på denne boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

samme her også--litt treg,,,men jeg har planer om å fullføre den en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som du vil se litt lenger ned på denne siden hadde jeg også den følelsen, men kunne ikke helt legge den fra meg. Så det ble både ett og to forsøk før jeg fikk taket på den, og da ble det virkelig en roman jeg storkoste meg med.Og som jeg ennå ser tilbake på med glede over å ha lest. Så jeg anbefaler deg å ikke gi opp. Lykke til;-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at den var litt treg i begynnelsen men etterhvert ble historien mer og mer interessang. Måtte lese videre for å se hvordan hovedpersonen taklet de forskjelige situasjonene han kom opp i. Jeg syntes både språk og innhold var bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å se at det ikke bare er meg som syns den er tung i starten. Har ikke kommet så langt ennå, men håper den tar seg opp etter hvert, for jeg ser jo den har et godt språk og en mulig god historie. Kanskje litt tidlig å gi opp etter 40 sider, så det blir i alle fall et forsøk til på å komme videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo det "verste": synes historien er veldig bra og språket nydelig. Likevel opplever jeg boken som lite fengende. Nå står den pent på sin plass i bokhyllen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

er enig i alt du sier ina.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kine Selbekk OttersenKarin BergSommer1970Hilde StorkjørrenLailaOmpabopPernille GrimelandEileen BørresenEmil ChristiansenJohnny OlsenTorill Elisabeth RevheimsvarteperHilde H  HelsethLine DahleHarald KAmanda ANils PharoIngeborgBjørg Marit TinholtHeidibeaverkriekAtmanLibraritas vTonesen81Jakob Lund KlausenTjommiLinn HaugEli R. GjengstøAndreas BokleserGro-Anita RoenLena Risvik PaulsenBabynemiAlice NordliIdaTone HBenedikteTrygve JakobsenCtinaKristin F. JørgensenKikkan Haugen