Blevins, jævla Blevins! Denne usedvanlig prinsippfaste ADHD-guttungen er uforglemmelig. Dessverre er han bare en bifigur, og de som skal bære hovedrollene i denne romanen, fyller ikke hans cowboystøvler.

Dette er ekte McCarthy, og dermed bedre enn det meste som skrives. Spørsmålet er derfor ikke om det er lesverdig - så absolutt! - men om han når opp mot sitt beste. Og det synes jeg nok ikke. Veldig bra, men ikke sjelevrengende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

PS: Se gjerne filmen også, om du ikke har gjort det. Bra regi av Billy Bob Thornton, som holder seg tett til boken og gir en god gjengivelse av mange av dens høydepunkter. 5,8/10 på IMDB er lavt, den får 7/10 hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Thornton hadde visst en fire-timers versjon han ble nødt til å kutte i to for å få satt den opp på kino. Tanken på dette har gjort at jeg har unngått denne filmen. Dukker det opp en "extended version" blir nok saken annerledes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, filmen går langsomt nok! :-) Den føles betydelig mer dvelende enn boken, og jeg kan ikke si at det var noen åpenbare høydepunkter jeg savnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser