Jeg ga opp etter 170 sider fordi jeg ble litt lei, den var ikke interessant nok akkurat nå. Det kan hende jeg tar den opp igjen senere. Noen som har lest denne og har noen mening?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg leser Desiland nå og er komme omtrent halvveis. Det er mange personer å forholde seg til, og jeg kjeder meg litt mellom de gode historiene. Føler på at boka skulle vært kortet noe ned. Er likevel fascinert av boka, og skal lese den ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nettopp ferdig, og jeg storkoste meg. De første 20 sidene eller så ble jeg forstyrret av at beskrivelsene og utbroderingene sto i veien for handlingen, jeg liker vanligvis ikke utbroderinger, vil ha handling. Men til forskjell fra de fleste andre bøker jeg har lest så begynte jeg etter hvert å sette pris på nettopp dette.

Jeg likte skildringen av alle, hovedpersoner, bipersoner, jeg forstår de som sier at noe manglet - men for meg var dette noe som ville løftet en god roman opp på et ganske eksepsjonelt nivå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lest ferdig denne i dag og jeg er enig med deg, synes boka var bra skrevet og jeg koste meg også. Skjedde ikke så mye, men dog noe, vi blir med inn i tanker og følelser hos hovedpersonene.Liker også denne typen bøker . Jeg hadde ingen særlige forventninger til denne boka, men ble positivt overrasket:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her: http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2010/12/lest-i-2010-43-desiland.html ... har jeg skrevet sånn rundt omkring en halv roman om hva jeg syns.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Naveen gaper høyt, og jeg er litt usikker på om det er lurt å gape så høyt og debutere med et såpass ambisiøst prosjekt. Men – men; det skal sies – Mala Naveen kan skrive. Hun kan skape. Hun kan blåse liv i en haug med karakterer som alle løper rundt for å finne seg selv i en kaotisk verden. Derfor blir jeg allerede nå utålmodig på neste bok av Naveen – når hun får strammet seg inn og funnet en sterkere nerve i pennen sin. For det blir litt preikete, det blir litt klumsete i oppbygningen av historien – det er flere steder hun kunne tatt skikkelig balletak på leseren (ehm…), men så glipper det – hun har ikke kraft nok…enda!

Språket kunne med hell vært strammet inn. Ikke fordi frodig ikke er bra, men fordi denne forfatteren er best når hun er nøktern, og fordi at frodig gjør at min opplevelse av boka hele tiden bremses – når jeg burde være sammen med familien Mehta, når jeg ønsker å være sammen med familien Mehta, så forhindres jeg av for mange ord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid Kjendlie