Likte boken, men det er vel noe av det mest groteske jeg har lest! Fremkalte ekle drømmer som ingen burde oppleve...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

:) Guglemannen vae heslig..men personlig syns æ Kuren var enda mer skremmende..... Ritualer og Hud, derimot...likte best de eldste ja...:)

Og så likte jeg veldig godt Det siste vitnet!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sykt bra spennning. Jeg liker karakterene i boken. Lurer på hvor de får alle ideene til å skrive om slike hendelser? Hun er en av de beste spenningsforfatterne jeg har lest. Jeg vil anbefale Chelsea Cain for dere som likte Fuglemannen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

heeh Æ mått gå over te æ lese både Tokyio og Kuren på dagtid...D sier sitt...;))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de beste krimbøkene jeg har lest på mange år. Leste den tidligere i år og likte den kjempegodt. Likte at den var meget makaber og atpåtil skrevet av en kvinne. Liker mannlige forfattere best, men syns det er bra at det er kvinnelige forfattere som skriver makabre og ekle ting også. Har også lest Kuren (kommer aldri til å glemme slutten på den) og Tokyo, og de bøkene likte jeg også kjempegodt. Nå for tiden leser jeg Ritual. Mo Hayder skriver rått! Er ikke helt fornøyd med Ritual ennå, men de andre bøkene jeg har lest av henne så langt er fenomenale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

helt eniog..jeg falt ikke helt for Ritualer og Hud....Men gleder meg til høsten, når Gone kommer ut på norsk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har tenkt å prøve meg på Ritualer senere og Hud har jeg ikke lest enn. Men skal prøve få med meg alle bøkene hennes når jeg har mer fritid. Jeg elsket Fuglemannen, Kuren og Tokyo. De tok meg med storm. Grunnen til at jeg ga opp Ritualer en stund var en noe langsom handling, men som sagt, skal lese den senere nr jeg får mer tid. Syns hun skrev rtt i de tre bøkene jeg nevnte:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

andreas h. o.Berit B LieLibraritas vLailaBjørn BakkenThomas KihlmanJohnny Olseningar hTorill Elisabeth RevheimIngunn SVannflaskeSiljeHegeIna Elisabeth Bøgh VigreJulie StensethalpakkaHelena EMarit Aamdaltuhamrekjell kMarianne AugustaEli SeimSigrid NygaardRufsetufsaIngvild SErlend Rødal Vikhagenmoiraerlend kongsvollIdaEivind  VaksvikEllen E. MartolRandi BorgenNeraIda CharlotteSteinVildeMarianneKjetil AudsenTore HalsaGro