Flott krim. Gleder meg til å lese flere bøker om Ulf Larsen. Spennende plott, lettlest bok som var vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Helt enig! kommer til å lese mer av denne forfatteren :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder på med denne nå, og er veldig positivt overrasket! Spennende og velskrevet. Absolutt en av de bedre krimbøkene jeg har lest dette året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste denne for noen dager siden, og det var meget fornøyelig. Litt brå slutt, kanskje, men ellers bra. En klar femmer fra meg. Gleder meg til å lese mer av ham. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig medbegg to. Syn det var en spennende bok, og artig at svaret lå langt tilbake i tid. Lettlest uten å bli dårlig, og fengende hele veien.. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende idé med å legge bakgrunnen og løsningen så langt tilbake i tid. Ikke noe underveis i handlingen som pekte mot løsningen for tidlig heller. Perfekt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva