Han begynner å bli gammel nå, Paul. Den melankolske grunnstemningen jeg satt igjen med etter Invisible er enda sterkere i denne nye boka. Den omhandler en gjeng unge husokkupanter i Brooklyn, med finanskrisa som bakteppe. Likevel er det en resignert bok mer enn en opprørsk en. Den handler mer om tapt ungdom enn ungdommelig pågangsmot, om det å bli eldre og om det vanskelige i å se framover i en verden som kan synes å forfalle i takt med deg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Sunset ja, mindre kraft. Denne passasjen om lykke rettet mot Pilar var søt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns Paul holder seg godt,jeg, dette er slett ingen gammelmanns resignasjon. Har heller ikke tenkt på ungdommelig pågangsmot som typisk særtrekk ved tidligere bøker,men derimot refleksjon og sorg, slik vi også finner i Sunset Park. Har vært hekta på boka til siste side, hovedkonflikten mellom far og sønn er gripende. Men jeg må tenke mer over hvor god jeg egentlig syns helheten er.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er enig med deg. Leser at noen Auster fans syntes at denne boken var litt skuffende. Jeg synes ikke det. Jeg synes at dette igjen var en solid, ettertenksom og god bok fra forfatteren.

Far og sønn relasjonen er jo ikke ukjent fra tidligere bøker, og det samme med beskrivelser av New York og bydelen Brooklyn.

Synes forfatteren lykkes godt med personskildringene sine, og bruker New York som en pulserende kulisse. det er jo de som tror at New York er en by i USA.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har akkurat kjøpt boka og gleder meg vilt. Hvis den er noe opp imot Invisible så blir det en stor nytelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den fikk god anmeldelse av Hans Skei i Aftenposten i dag! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R