Jeg leste denne boka første gang for over 20år siden. Da var det en kollega som lånte meg den. Siden den gang har den lagt langt framme i "bokhusken" min. Så da jeg for noen år siden så den i bokhandelen bare måtte jeg ha den. Begynte å lese allerede på T-banen, og fikk mer enn ett blikk da jeg satt og humret for meg selv over forfatterens sprudlende humor. Kommer sikkert til å ta den ut av bokhylla senere og lese den enda en gang. Kanskje en dag jeg bare vil kose meg med noe kjent og kjært og ikke noe tyngre lesestoff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste den på stranda på Kreta, og mannen min ble ørlite flau på grunn av blikkene og de hevede øyenbrynene som ble sendt i retning hans innimellom gapskrattende kone der på solsenga. Var verdt det! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen