Boken var min definitive favoritt som barn, og nå står min gamle utgave utslitt til fillebiter i min sønns bokhylle. Jeg formelig elsker denne boken, både historien i seg selv men mest av alt de fine tegningene. Tegningen av Lisabet i butikken tror jeg at jeg kunne gjengi i detaljer den dag i dag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig!! Jeg elsket historien som barn, syntes til og med den var litt trist, og nå nylig fant jeg den i bokhylla på hytta, tok den fram og leste hele fortellingen....nesten så tårene spratt fram i øyekroken. (Og jeg er 17!!!)

Utrolig koselig og hjertevarm fortelling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pilutta meg, den er bra!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

alpakkaVersionMarianneTheaVibekeJodiAlice NordliIdaTone SundlandLinda LarsenGeir SundetHarald KAnneWangAnne Berit GrønbechHilde H  HelsethSvein Erik Francke-EnersenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLeseaaseLene AndresenIngeborg GMorten GranheimTine SundalAnniken RøilBjarne AashaugBertyMartineMarianne  SkagePerSpelemannSol SkipnesPirellimay britt FagertveitToveEivind  VaksvikWenche BrohaugEileen BørresenLena Risvik PaulsenFindusLars Johann MiljeMartinIvar SandAnne-Stine Ruud Husevåg