en tankevekkende bok, som jeg måtte ta pauser fra underveis. Det ble så sterkt. Forferdeligå tenke på at slikt skjer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg måtte også legge den vekk. Starten, med gruppevoldtekten av denne uskyldige jenta, var bare for brutal. Leste den ferdig etter en stund. Det er egentlig mitt største ankepunkt mot boka, at den nesten er altfor nærgående og pensler ut alle de grusomme detaljene for mye. Dét, og en litt vel tjukk symbolikk med den rene melken hun alltid vil ha.

Jeg er fan av Wassmo, og vet jo at hun har et stort engasjement for temaet, men likevel. Synes hun har et bedre litterært grep om det hun skriver i tidligere bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har denne på "Skal lese" lista mi, men nå blir jeg virkelig utålmodig etter å komme igang!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den boka er grusom. Virkelig en fæl historie , boka er velskrevet og gir et godt innblikk i en gal verden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at vi leser mange av de samme bøkene og mener det samme . ( gøy ) Er helt enig med deg ang denne boken, den var sterk. Min datter på 20 sa hun skulle lese den og da kjente jeg en liten tvil, jeg ville liksom ikke at hun skulle oppdage denne grusomme verden , jeg ville skåne henne . Hun visste selvfølgelig om dette , hun er såpass gammel men den mamma følelsen sa at jeg ikke likte det, fordi boka er virkelig sterk kost.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg er helt fersk som "bokelsker", og har brukt helga til å legge inn de bøkene jeg har lest i høst og de jeg kommer på fra tidligere. Har bestandig lest mye, selv om det selvsagt går i bølger. Gleder meg til å bli bedre kjent her inne og se mer på hva andre leser. Takk for kommentarer, det gjør det ekstra artig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ganske fersk jeg også , og har blitt hekta. Også så mange boktips man kan få her inne. For ikke å glemme kommentarer om bøker , og forfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor