Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Terningkast seks kom frå meg og. Eg kunne ikkje vore meir einig i det du skriv. Det er ein bok som bringer fram latter og tårar. Sjukdommen har vore meir enn ein sjukdom for Sandstrak, og likevel kan han skrive om det på denne måten. Kanskje er det eit sjølvvern å skrive så humoristisk, eller eit fengande verkemiddel. Ein ting er uansett sant: Det er ei bok eg gjerne vil at andre skal lese. Eg har alt gitt ho vidare til neste lesar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De fleste med Tourettes symdrom mener at Tourette er en annen "person" som de deler kropp med. Min datter har denne diagnosen og jeg syns boken var en hjelp til å forstå bedre. :o)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har datteren din lest boken.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, ikke ennå, hun trenger litt tid og akkurat nå har hun fullt opp med en trassig seksåring :o), men hun har planer om å lese den. Den er verdt å lese. :o), og fordi hun har Tourettes så kan hun nok kjenne seg igjen i mye. Det er gjerne de som har et problem som kjenner problemet best. En viktig bok. :0). Når hun var liten så fikk hun diagnosen MBD, og jeg visste lite, men da dukket det opp en liten bok som het Mor bare diller, det var/er også en viktig bok. Senere fikk hun diagnose AD/HD og Tourettes. Men hun har klart seg tålig bra, har egen leilighet og en sønn på 6år. Hun har også en omsorgsgruppe, boveileder og psykriatritjeneste som rulerer på å følge henne opp. Det var deilig å få hjelp og avlastning så nå kan jeg bare være mamma og mommo. Jeg har arbeidet med barn med de fleste diagnoser og derfor har jeg også vært behandler og mamma,. Men dette ble litt mer enn et kort svar, blir litt revet med når noen viser interesse for Tourettes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

så flott at ting ordner seg ( selv om det som regel tar litt tid). Tourettes er jo fremdeles litt ukjent for de fleste dessverre. Det at personer med diagosen skriver og forteller om dette , gjør nok at en del mennesker får en aha opplevelse. Det har gått en del program på tv også, der hvor vi fikk se hvor omfattende sykdommen kan være. Mange har også andre diagnoser, som autisme ( Asberger syndrom), AD/HD i tilegg hvor det da har vært vanskelig å få riktig diagnose. En del diagnoser som henger litt sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund