Det er bare smått utrolig at en fagbok kan være så intenst givende... Ikke bare det faglige, men også det menneskelige! Det er bare å ta av seg hatten for forfatter og gratulere med nominasjon til Brage-prisen!! Velfortjent! Anbefales å leses også av voksne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ble ikke så veldig imponert over denne. Det står respekt av den innsatte som valgte å publisere dagboknotatene sine og det var spennende å lære litt mer om rettssystemet. Stilen er likevel veldig naivistisk, og jeg tror at boken ville ha godt av strammere redigering. Men den er altså rettet mot ungdom? Det forklarer uttrykksmåten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R