Den här boken längtar jag så efter. Jag har aldrig läst något av Frode Grytten tidigare - eftersom novellerna i boken är inspirerade av en av mina favoritkonstnärer -Edward Hopper" blir jag extra intresserad! Boken har jag beställt i svensk översättning och den kommer nog om en vecka....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jag kommer att läsa med stort intresse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan glede deg! Det er en bra, bra, bra bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var mitt første møte med Frode Grytten og nok en novellesamling som er lest :)
Jeg hadde store forventninger til denne boken etter mange gode anbefalinger og det var kanskje litt dumt for man er mer kritisk som leser da. Jeg ga novellesamlingen terningkast 4.

Frode Grytten har i boken skrevet 10 noveller som er inspirert av 10 malerier av Edward Hopper. Jeg syntes novellene samstemmer med maleriet og likte derfor denne ideen veldig godt.

Novellene har et veldig vakkert språk. Grytten skriver nydelig :)
Novellene handler rett og slett om livet og de valg man foretar seg. Valgene fører blant annet med seg enten sorg, smerte, gjenforening, lykke etc.

Det som trekker ned denne boken litt for meg er avslutningene på novellene. De slutter brått og man skjønner hvilken valg som er tatt, men får ikke vite hvordan det går videre. I et par av novellene syntes jeg det var uklart hvilken valg hovedpersonen endte opp med. Jeg liker klare avslutninger så for meg fungerte dette ikke helt.

Konklusjonen er allikevel at dette er en vakker novellesamling med historier som er troverdige og som man godt kan kjenne seg igjen i :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tonesen81Ingrid HilmerIngeborg GTherese LiermartinekhDinaBerit B LieJulie StensethHeidiNorahTrygve JakobsenRuteressGro Anita MyrvangsiljehusmorIdaRolf IngemundsenHarald AndersenStine_JJarmo LarsenHarald KTine SundalEileen BørresenCtinaRufsetufsaHilde H HelsethCecilieBeathe SolbergLeseberta_23Bård StøreMaren Hjelle CurrieOdd OEivind  VaksvikAnne Lise JohannessenMonica StubkjærSynnøve H HoelGroMorten MüllerGjermund  HaugeVidar RingstrømHanne Kvernmo Rye