Må innrømme at jeg kjøpte boken pga omslaget.. Og når innholdet også holder mål blir jeg så glad! Jeg ble ganske overrasket over at Kristopher Schau har skrevet denne, er liksom ikke et tema jeg så for meg at han skulle skrive ærlig og vakkert om! Kort fortalt reiser han rundt i Oslo på begravelser hvor det ikke møter opp familie og venner fordi avdøde ikke har noen, derav tittelen På vegne av venner som vi ofte ser i dødsannonsene. Jeg synes det er en vakker, viktig og trist bok og jeg jeg synes herr. Schau har fått til noe virkelig bra!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er veldig enig i både det du og Lina skriver; dette er et viktig tema og det var faktisk en positiv opplevelse å lese en bok som reflekterte over det å ta den siste reisen helt alene. Kristopher Schau møter temaet på en veldig ærlig og samtidig respektfull måte. Jeg liker også måten han skriver på; rett fram, oppriktig og selvransakende.

Personlig ble jeg både beveget og fylt av respekt for flere av prestene som portretteres her, til tross for at jeg ikke deler deres ståsted. Det er fint å tenke på at det i alle fall er noen som bryr seg i dette til tider rå samfunnet…

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ble virkelig positivt overrasket over denne! Ærlig og respektfullt, og med overraskende selvrefleksjon. Godt å høre at flere likte den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer Lund