De ordene jeg finner er en klassiker. Den var utrolig spennende, leste den i sommerferie når jeg gikk i 9ende. Jeg likte beskrivelsene og skildringene + måten historien var bygd opp. Man tror alltid morderen er annen hos henne, men så tar så feil. Blir lurt trill rundt sånn som i Miss Marple tvserien. Har aldri lest bøkene, men har sett tvserien fra Miss Marple. Den er utrolig bra, tror bøkene sikkert er like bra.

Men i denne boka blir en drept etter en, utrolig!!! Blir helt urolig på bare tanken. Likevel er den spennende og man vil vite hvem morderen er!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Gamle Agatha er en klassiker, ja, og hun var utrolig påhitten. Men jeg blir stadig litt forbauset når jeg hører at unge (for jeg oppfatter at du er 18?) er begeistret for henne, for jeg synes altså hun tildels er grusom gammeldags.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Agatha Christie er kjempekoselig lesning, og filmatiseringene er også bra å kose seg til :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig. Selv om ikke alt av AC er bra skrevet og ikke all filmatiseringene er like bra, så har det alt en sjarm over seg. Anbefaler gjerne And then there were none fra 1945 basert på Ti Små Negerbarn. Beste bok og beste film når det gjelder Agatha Christie:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i det=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja stemmer jeg er 18år,men jeg leste den i 9ende klasse. Jeg fikk denne nevnt i en bok som heter Svenne en veldig bra bok og tenkte denne må jeg lese. Jeg synes gammel litteratur er veldig kjekk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing