Dette er jo en god klassiker. Komplisert, dyp og fengene. Man må kanskje ha en viss interesse for mennesker og følelser. Og jeg må si, selv om jeg så hvor god teknisk den er så kjedet den meg like vel, litt for ofte.

Men det jeg lurer på, nå som den har fått en ny popularitets runde i forbindelse med Twilight (var det slik at dette var hovedpersonene i Twilight sin favoritt bok?). Hvordan tar Twilight-leserene den imot?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

I Twilight filmene kan man se at Bella leser mange mørke klassiske kjærlighetshistorier(og det er quotes fra flere av dem i bøkene), wuthering heights er en av dem.

Jeg er ikke noe hysterisk Twilight-fan, men jeg er ganske glad i bøkene. Jeg er ikke spesielt glad i Wuthering heights, det ble for tregt for meg.

Så vet du det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa