Her er det mye rart! Deriblant ting som virker fullstendig absurd. Mye morsomt innimellom. To kvinner er hovedpersoner her, og boka viser gode takter. Mannen må være inspirert av Thure Erik Lund! Jeg vet ikke helt hva han vil med denne romanen, virker litt lite gjennomarbeidet, synes jeg. Men den har blitt karakterisert som imponerende i Bok i P2. Jeg ser ikke helt det. Noen andre som har lest denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Mener Bugge har mye mer til felles med Simon Stranger enn Thure Erik Lund. Noe av tematikken kan minne om emner Lund er svært opptatt av, men både skrivestilen og måten forfatteren behandler de aktuelle temaene på med alle sine digresjoner og sidespor fikk meg til å tenke på Stranger etter bare noen få sider. Skal definitivt følge forfatteren videre. Gå under jorda er ingen stor favoritt, men potensialet er svulmende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg skjønner ikke hva som er prosjektet i denne boka. Jeg tror liksom ikke på noe av det, verken de absurde "vitenskaplige" utlegningene (og slikt kan jo absolutt fungere innafor romanens eget fiktive univers), eller hovedpersonene, som var interessante i starten av boka, men så forsvant de litt i mengden av fakta og magisk realisme. Dette var ikke en bok for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg likte boka, eg! Drivande og spenstig. Eg likte dei essayistiske innslaga og den allvitande forteljaren. Eg blei fascinert! Boka er nominert til Ungdommens kritikerpris, og mange av elevane vg2-klassen min som les boka no, likte ho godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det var fasinerende lesing. God driv i fortellinga. En del løse tråder og sitter igjen med mange spørsmål etter å ha lest boka, men det synes jeg er greit. Kan gjerne anbefale denne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste den nå i ferien. Enig i at det er noe uforløst over den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge