Nærumen er utrolig produktiv, og imponerende belest kunnskapsrik. Han må ha stor sans for den enkelte forfatters særegenhet for å klare å parodiere så bra som han gjør. Jeg storkoste meg med Kanusgård-varianten av Rødhette og Ulven. Herlig! Ikke alt i denne boken var like morsomt, og jeg forsto heller ikke alltid hva som var ment å være så morsomt, men stort sett er det stas å bli underholdt av Nærumen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig. :) Utrolig mye morsomt i denne boka, selv om jeg heller ikke har grunnlag for å skjønne alt. Jeg lo høyest av Hjernevask-parodien, Sherlock Holmes som etterforsket julenissen, Pompel og Pilt på Twitter, og denne vitsen:

To postmodernister sitter på en bar og starter en krangel. Den ene påstår at den andre er en nazikuk, men den andre gjør ikke noe vesen av det, siden begge vet at språket ikke kan beskrive virkeligheten.

Genialt. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva