Er det noen som har lest denne boka? Jeg har forstått det sånn at den er basert på et skuespill. Hvordan funker den som roman?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde stor utbytte av å lese manuset; det går helt fint å lese boka "som roman". Jeg liker egentlig ikke å kalle bøker for viktige, men denne var faktisk det for meg. Det skjer skikkelig mye dritt i boka, og det meste av det har skjedd i virkeligheten.

Jeg gleder meg til å en dag se en oppsetning av Osv. på teater.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er manuset til eit skodespel, rett og slett, så det er replikkar for det aller meste. Men den fungerer overraskande godt å lese som roman! Anbefalast.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke lest den, men jeg var på prøvelesning av manuset på Nationaltheateret i fjor, og manuset var helt absolutt fantastisk, så jeg tipper at boka er verdt å lese, den også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Cathrine AasBjørn SturødBrit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamge