Merkelig bok i forhold til Drømmenes land. Var veldig spent på denne toeren, og gledet meg veldig. Ble noe skuffet, selv om Sundstøl skriver godt. Drømmenes land hørte jeg som lydbok, og De døde leste jeg i papirversjonen. Mulig det har betydning for min oppfatning av disse to bøkene.

Gleder meg allikevel til den siste i trilogien kommer, er spent på hvordan det går med Lance til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Forstår ikke helt hva Sundstøl har tenkt med denne oppfølgeren. Den virker på langt nær så gjennomarbeidet som eneren. Og alle disse enerverende gjentakelsene! Har akkurat kjøpt siste bind, så jeg krysser fingrene for at han klarer å hale det hele i land!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg her. Jeg likte også Drømmenes land, godt, og blei nok litt skuffa over De døde. Likevel er jeg absolutt nødt til å få med meg avslutninga.

Hvor skal dette ende? I ulykken, kan hende?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste også De Døde for noen dager siden, dvs. hørte på lydbok (4 cd), den var veldig kort. Jeg likte også Drømmens land godt, og ble kjempe skuffet over De døde. Trodde jo at dette var en spennende oppfølger av den første utgaven. Men som du sier er jeg bare nødt til å få med meg fortsettelsen på triliogien. Vet dere eventuelt noe om når den blir lansert?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tiden Norsk Forlag sin hjemmeside står følgende:

Siste boken i triologien, Ravnene, kommer ut på Tiden Norsk Forlag, våren 2011.

Da er det ikke lenge igjen å vente! Må jo bare lese denne straks den kommer ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei igjen!

Har du fått lest Ravnene? Nå er iallefall jeg i gang! Det blir spennende og se om avsluttningen på trilogien kommer til å imøtekomme forventningene man har. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ravnene er en veldig flott avslutning på Minnesota-trilogien! Nå er Sundstøl tilbake med en kvaliteten og leseropplevelsen jeg hadde i den første boka. Jeg har nå helt glemt at bok to var dårligere (eller mulig den ikke var det når vi nå ser hele serien under ett!). Ivar Nergaard som innleser er en fantastisk leseropplevelse i seg selv, og når har leser bøkene til Sundstøl blir det bare helt topp!

Denne boka er flott på mange måter, naturskildringer, menneskeskildringer, historie, lykkelige episoder når mennesker vi unner noe godt faktisk opplever det, sorg, død (naturlig, heldigvis!), kjærlighet, kort sagt alle ingredienser som må til for å få en god leseopplevelse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter å ha lest den siste boken i trilogien, satt jeg igjen med en veldig skuffelse. Bok nr. 2 var jo helt ille og jeg hadde faktisk et mer optimistisk håp om den siste. Men der skuffet den meg. Den hoppet fryktelig frem og tilbake og jeg synes det ikke var noe flyt i boka. Skuffende var også slutten. Men men.... boken var grei å lese. Jeg sitter i allefall igjen med en dårlig leseropplevelse av boka, men andre kan jo synes at boka er kjempefin. Vi har alle forskjellige oppfatninger av ting, og det er vel bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er Ravnene ute nå, altså? Da må jeg se å få lest den også. Veldig spent på hvordan Sundstøl avslutter dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme her. Veldig spent på avslutningen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

NorahSynnøve H HoelReidun SvensliBertyAnn-Kristin RobstadJLilleviBeathe SolbergIdaBerit RToveLesevimsaHarald KEivind  VaksvikThomas Heie H.FriskusenVannflaskeWencheingar hritaolineNinaErlend Risvik PaulsenAkima MontgomeryEli HagelundBjørg L.Elisabeth SveeIngunn SJarmo LarsenelmeStig-Ivar StellanderOleMonica StubkjærkntschjrldNinaMarie HolterTonesen81Nina M. Haugan FinnsonFiolTrude JensenTonjeMonaBL