Kjedelig. Sær. Peter Høegh er etter min mening en virkelig oppskrytt forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg likte "Fortellinger om natten" og "Frøken Smilas fornemmelse for snø" - bøkene som fulgte syntes jeg ikke var like gode. Men p.g.a. av disse to bøkene er Peter Høeg fortsatt en forfatter jeg gjerne foreslår for de som ikke har lest noe av ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har vært stille om ham en stund etter at han var mye i vinden for en del år siden. "Frøken Smilla" var vanvittig spennende veldig langt ut i boken, selv om jeg nok syntes den døde litt utover, et vanlig problem for spenningslitteratur, men det gjorde jo at jeg ble litt skuffet over det andre jeg har lest av ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ifølge ham selv fikk han en skrivesperre på ca 10 år etter utgivelsen av "Kvinnen og apen". Ut av en såpass lang "sperre" trodde jeg det kunne komme noe bra og kjøpte derfor "Den stille piken" da den kom ut i 2006. Skuffelse - idag husker jeg knapt hva den handlet om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor