Norsk skjønnlitteratur på sitt aller mest velskrevne. Intrikat og gjennomtenkt plot og flotte persontegninger, lekkert formulert i et litt gammelmodig språk som står til fortellingen. En bok å nyte i høst- og vintermørket!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette er ein fabelaktig god roman med eit nydeleg språk, - til tider poetisk. Gripande forteljingar om livet til musikarane som tilfeldig er komne saman og dannar orkester på Titanic.Historiene deira er hovedtemaet i romanen. Bakteppet er Titanic si reis og forlis. Livshistoriene til musikarane er svært forskjellige. Dei kjem frå ulike land og ulike samfunnslag, men alle bryt med familie og endar opp aleine. Ein stor roman som gir rom for ettertanke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste den allerese da den kom ut første gang, og har alltid tenkt på densom ei god bok siden det. Kan ogå anbefale "Falketårnet" av E.Fosnes Hansen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Las den for noen år siden og husker jeg ble veldig positivt overrasket over boka. Helt enig at det er en fabelaktig god roman.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

OleMorten MüllerTanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  Vaksvik