Denna boka var rett og slett ikkje så bra, kjedleg. Fenga ikkje. Eg følte skrivestilen var litt meir retta mor barn/unge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg synes hun har skrevet seg litt nedover. Likte spesielt senor Peregrino, men resten har vært litt så som så. Lurte veldig på hvordan denne boken skulle ende.

Det som fenget meg med boka var det som omhandlet mat og det rundt dette. Hvordan man samler familien rundt dette og at det var "himmelen".

Jeg likte boka på en måte, men igjen, mye på grunn av maten, og jeg fikk veldig lyst til å reise til Pouerto Rico av å lese den. Men at det er en fantastisk roman, nei, langt derifra.

Noen sier lettlest som om det er noe "negativt", men jeg ser på det som en bra ting når det kommer til bøker som dette. Bøker som ligner på hverandre (av samme forfatter).

Ja, grei bok, jeg gav den 4. Mye på grunn av maten...:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denn på lydbok faktisk. Stemmen til Gisken Armand er så fin at det var nok til å like timene på tog med Mofongo på ørene. Historien og språket derimot var ikke mye å skryte av..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, la nå unga slippe dette. Kjedelig, ja? Grusomt langtekkelig var det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste dere boka helt ferdig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jepp, eg sleit meg igjennom...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa