Vakker og langt sterkere bok enn "Drageløperen". Melodramatisk så det holder, og jeg skjønner de som vil kalle den suppete, men jeg synes forfatteren hele tiden klarer å holde balansen innenfor bokens egne ramme. Livet for kvinner i Afganistan er skildret på en måte som helt klart gir mulighet til å male større og sterkere enn om miljøet var vårt eget, smålåtne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, det er en gripende bok. Den skildrer kvinnelivene og kulturen slik det ofte fremdeles er i denne delen av verden. Dette er virkeligheten for mange islamske kvinner. Flott skrevet av Khaled Hosseini.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig i at denne boka er sterkere enn "Drageløperen". Begge bøkerne grep meg, men "Tusen strålende soler" grep meg mer og på en annen måte, den satt lengre i omløpet mitt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H Hoel