Er veldig stolt av at jeg er fra samme bygd som Gaute !! Har nettopp lest boka og jeg hadde fatisk ikke lyst til å begynne på ei ny etterpå.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det har du all grunn til å være! Jeg leste denne boka for kort tid siden, og jeg syntes den var så bra at jeg måtte kjøpe "Himmelarkivet" av samme forfatter. Nå lurer jeg på hvordan jeg skal få lirket den inn mellom en haug med andre bøker jeg av diverse grunner egentlig skal lese først (grunnet medlemskap i tre boksirkler). ;-)

Jeg fatter og begreiper ikke hvor jeg har vært som ikke har oppdaget denne forfatteren tidligere! Han har jo skrevet mange bøker over flere år!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var så heldig at jeg hørte Gaute Heivoll i dag på biblioteket sammen med mange andre. Han las litt fra boka og fortalte litt mer utfyllende om enkelte ting. Han fortalte at nå er boka oversatt til 13 språk og flere står for tur.
Jeg forstår veldig godt at interessen fra utlandet er stor men som han sa er det litt uvirkelig og forholde seg til.
Nå er bygda Finsland satt på kartet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage