Jeg hadde aldri trodd at dette var en barnebok hadde jeg ikke lest på baksiden av den. Men vanligvis dømmer jeg uansett ikke bøker hardt av den grunn at de er barnebøker. Barnebøker kan være gode bøker de også - det har denne boken bevist. Historien er kjempegod, karakterene mirakuløst levende, replikkene lattervekkende og språket enormt spenstig. Funnet av meg på et av byens biblioteker og brukt som tidsfordriv i en time eller to mens jeg ventet på en venninne. Hele boken med dens konsistens av de vågale, glupe, tøffe og humoristisk arrogante karakterene og handlingen slukte meg på sekunder. Bokstavelig talt. Da venninnen min ankom klarte jeg ikke legge den fra meg, så jeg spontanlånte den. Foreligger som en av de beste barnebøkene jeg har lest - men blant alle andre kategorier også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Pratchett er en av verdens virkelig gode historiefortellere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du får all medhold av meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Datteren min er på jakt etter "Magiske Maurits og hans gløgge gnagere". Dessverre er den utsolgt fra forlaget. Om noen vil selge henne en innbundet utgave blir hun kjempeglad! Er det forresten mulig å sette inn kjøpe-/selge-annonser her på bokelskere? En bokelsker selger vel ikke bøkene sine, men kanskje noen sitter på to eks. f.eks.... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det fantes en gang en diskusjons tråd der noen hadde funnet frem til flere som hadde bytte/salgs-hylle og lenket direkte til den hylla, men finner den ikke igjen. Men det finnes mange som har en sånn hylle, det er bare litt vanskelig å finne dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det forresten mulig å sette inn kjøpe-/selge-annonser her på bokelskere?

Det er mange av oss som gjør dette, kanskje ikke en dirkete annonse...men vi lager lister + egen bokhylle med "bøker tilsalgs." Det er jo mange av oss som ender opp med bøker vi ikke liker, vil beholde eller har dobbelt av. Noen selger for andre, som f.eks dødsbo. Så det er jo minst like greit å gjøre salg her inne som det er å legge det ut på f.eks Finn.no

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar, begge to! Morsommere å lete når man vet at man faktisk kan finne. Det er håp i hengende snøre...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva