Denne ga jeg litt opp.. Ble litt typisk traurig norsk realisme, selv med ufoer i bilde.. Men jeg heier jo egentlig på Gaute Heivoll så får kanskje gi han en sjanse til med en annen bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etter å ha lest Himmelarkivet og Før jeg brenner ned var jeg nysgjerrig på Heivoll: Er alle romanene hans skrevet med utgangspunkt i virkelige hendelser? Vel, Omars siste dager involverer iallfall ikke Heivoll som person, men bygda Finsland er et sentralt element, likeså forholdet far/sønn.

Dette ble litt for ullent for meg. Teksten er sammensatt av til dels drømmeaktige sekvenser som beskriver barndomsminner, manglende kommunikasjon mellom far og sønn, - og tittelen var svært så kryptisk, synes jeg: Det handler lite om Omar. Og hva skjedde egentlig med ham?

Nå tar jeg pause fra Heivoll for ei stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa