Dette er så bra!! Handler om James som er foreldreløs og til stadighet havner i bråk. Men så blir han oppdaget av Cherub og blir hemmelig agent! Dette er som Unge Bond- (Charles Higson) og Alex Rider- bøkene, og kan fint anbefales til ungdomsskolen. I tillegg er boka på nynorsk som jo er helt topp å anbefale for gutter som skal lese en nynorskbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig! Ei spennande bok sjølv for meg som likar best "vaksne" bøker, språket inkludert nynorsken er naturleg. Trur dette kan bli ein populær serie, òg for dei som går på vidaregåande!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant meg selv så dypt engasjert i historien at jeg ikke merket T-banen var kommet frem til min stasjon :) Det kan jeg like! Leser nå høyt på et slags instant-samnorsk-kvauderveldsk for en nynorsk-skeptisk fjortis, han er like tatt av James og CHERUB som jeg ble..og ligger nå med denne på senga. Selv skal jeg hente ut bok nr 2 fra biblioteket i morgen. Jeg får assosiasjoner til Dødslekene selv om plottet ikke er sammenlignbart, det er så flott når karakterer, språk, plott og spenningskurve fungerer optimalt i ungdomsromaner :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin