Ekkel, men bra bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg likte denne boka. Kanskje fordi bestefaren min var født og oppvokst på stedet det skrives om, og han var også steinhugger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg for min del synest det er synd at terningen ikkje har lågare tal enn 1 når eg skal vurdere boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig er jeg gåt litt lei av Lackberg etterhvert, men jeg tror jfaktisk jeg synes Steinhoggeren er den beste av bøkene hennes. Men du uttaler deg kanskje på mere generellt grunnlag ? At du ikke liker bøker av typen Nordisk krim i det hele tatt ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ein del bøker les eg i embets medfør, som det heiter, og Steunhuggeren er ei slik bok. Karin Alvtegen og Jussi Adler Olsen har eg lese fordi eg hadde lyst (eller mest fordi eg ville ta alle lydbøkene på "A" på biblioteket - da har eg òg vore ute for den elendige Arnaldur Indríðason), og desse to synest eg skrive gode kriminalromanar. Det heilt store grunnlaget for å uttale meg om nordisk kriminallitteratur har eg ikkje, en eg liker André Bjerke (favorittane er Cristie, Conan Doyle og Simenon).

Steinhuggeren likte eg ikkje fordi det heilt frå starten av var opplagt kven som var skurken og korleis fortid og nåtid hang saman. Alle personane var flate og statiske, og ingenting av det som dei sa og gjorde, hadde samanheng med det som måtte vere av tematikk i boka. Det var berre fyllstoff. Dessutan har eg - igjen i embets medfør - bladd i Isprinsessen og har sett nok til å tenkje at det er usannsynleg at eit sambuarpar kan komme ut for så mange kriminalsaker som er knytte til den nærmaste familien og vennekretsen.

Til dagleg tenkjer eg lite på Läckberg og har ingenting imot at andre liker å lese henne. Men viss Steinhuggeren var av dei beste, er eg ikkje særleg tent på å smake på dei andre ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja skikkelig bra ,men det tar en stund å venne seg til Camilla Lackbergs bøker , da hun har to tidsaldre. Jeg så også filmen , den var veldig bra. Nå har jeg akkurat blitt ferdig med hennes siste "snøstorm og mandelduft" den likte jeg dessverre ikke men venter alikevel på at hun skal komme ut med flere bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte denne boken veldig godt. Historien fra fortiden gjør bøkene til Lackberg ekstra spennende. Synes ikke det var vanskelig å venne seg til denne måten å skrive på. Bøkene er lette å komme inn i, og kan leses overalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeTanteMamieBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård Støre