Siri Hustvedt skriver veldig godt og boken har et originalt persongalleri. Boken engasjerte meg, men er samtidig ikke den første boken jeg vil anbefale videre. Den manglet det lille ekstra for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har lest denne i sommer. Jeg fikk ikke helt taket på denne, men det er noe fascinerende med bøkene til Siri Hustvedt. Kommer helt sikkert til å lese flere bøker av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Siri Husvedt skriver fantastisk, hun er så avgjort en av mine favorittforfattere, og sjøl om denne kanskje ikke er hennes beste, sier ikke det så mye, den er god nok. Det er noe med måten hun skildrer møter mellom mennesker, usikkerhet og nøling og "kaste seg ut i det" og sårbarhet og hvordan det levde livet setter spor. jeg er bare lei meg fordi jeg har lest alle bøkene hennes, og er nødt til å vente til hun skriver en ny.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hei. Holder på med det første jeg har lest av henne, En bønn for eros, essaysamlingen. Du har vel lest den og. Har du en kommentar? NA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, esseysamlingen har jeg ikke fått med meg, må få den på skal lese lista

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilEvaJulie Stenseth