Siri Hustvedt skriver veldig godt og boken har et originalt persongalleri. Boken engasjerte meg, men er samtidig ikke den første boken jeg vil anbefale videre. Den manglet det lille ekstra for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har lest denne i sommer. Jeg fikk ikke helt taket på denne, men det er noe fascinerende med bøkene til Siri Hustvedt. Kommer helt sikkert til å lese flere bøker av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Siri Husvedt skriver fantastisk, hun er så avgjort en av mine favorittforfattere, og sjøl om denne kanskje ikke er hennes beste, sier ikke det så mye, den er god nok. Det er noe med måten hun skildrer møter mellom mennesker, usikkerhet og nøling og "kaste seg ut i det" og sårbarhet og hvordan det levde livet setter spor. jeg er bare lei meg fordi jeg har lest alle bøkene hennes, og er nødt til å vente til hun skriver en ny.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hei. Holder på med det første jeg har lest av henne, En bønn for eros, essaysamlingen. Du har vel lest den og. Har du en kommentar? NA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, esseysamlingen har jeg ikke fått med meg, må få den på skal lese lista

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anette SToveKirsten LundCecilie69RonnyLars MæhlumAnne-Stine Ruud HusevågLilleviReidun GranbergBeathe SolbergLena Risvik PaulsenVannflaskeIngunn SVibekeTheaBjørn SturødMangosaft45Monica StubkjærmgeLaila StenbrendenNinaEli Svendsen Heie HaugerudChristinaTone HJan Erik OlsenSigrid NygaardBerit RHauk1nefertitiHelen SkogAgurHanne Kvernmo RyeNinaTone Maria JonassenHarald KGodemineJakob SæthreHeidi BLailaingar h