En nydelig bok om den vanskelige kjærligheten, og om musikkens inngripen i to menneskeskjebner. Stort pluss for detaljerte beskrivelser av instrumenter, metoder og detaljer som vitner om en like god evne til research som fantasi. En bok å drømme seg inn i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eg les boka for andre gong, las ho sist då ho nett hadde kome ut. Ei nydeleg bok, må vere eit funn for dei som i tillegg til å vere bokelskarar, og speler eit instrument. Og sidan eg ikkje hugsar slutten følgjer spenninga meg heile vegen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, boken appellerte til estetikeren i meg. Her var det lagt vekt på beskrivelser av musikk, kunst, natur og kjærlighet - følsomt og godt beskrevet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er så enig, så enig! Lenge siden jeg lest den nå, men jeg skal grave den fram fra bokkassene (er på flyttefot - bøkene er ikke normalt i kasser...)og lese den snart igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott bok, ca 10 år siden jeg leste den. Husker beskrivelsen av livet som kammermusiker som ligner på et samliv. Fint å lytte til musikken som blir omtalt mens man leser :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R