God politisk ukorrekt bok full av giftige læresetninger om livet som aspirerende ungdom. Boken omhandler jeg-personen Oliver Watson, hans livlige fantasi og hans nokså avvikende oppfatninger om klassekamerater og andre han måtte omgi seg med. Ifølge han selv er han nemlig et sinnsforvirret geni på god vei til å overta verden - og nå også plassen som elevrådsleder, noe som ikke skal blir helt lett. Som leser vil man snart stille spørsmål ved sannhetsgehalten i det meste Oliver kommer med, men det gjør ikke boka mindre morsom av den grunn. En pussig og fornøyelig fortelling med mye humor - og litt alvor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Herlig giftig og besk bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg så boken på biblioteket og tenkte at det var en særdeles genial tittel. Hvilke muligheter ligger ikke i den tittelen? :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ElinBeBjørg  FrøysaaMarie MLailaRasa ZiburkuteAnn ChristinThomas KlakeggHarald KNils PharoSverreStjernekastAtmanAud- HelenGrete AmundsenAndreas SortlandClarityVibekeAnita NessGrete AastorpBjørg L.Bookiacandreas h. o.Andreas BokleserKristin F. JørgensenDagfinn JakobsenLilleviTheaIngunn SHilde Merete GjessingBjørn SturødTine SundalMayBeathe SolbergReadninggirl20Inger-LiseTonesen81Synnøve H HoelSimen "Boktimmy" IngemundsenLinnRandi Annie Framnes