Synes denne boka var spennende. Litt innfløkt persongalleri som det tok litt tid å komme inn i, men jeg likte denne boka godt;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Syntes denne boka var helt grei, men ikke den beste av Anne Holt. I starten syntes jeg det var for mange personer å forholde seg til, men boka ble bedre etter hvert, og temaet var jo interessant i seg selv. De første 100 sidene brukte jeg 2 uker på å lese, de siste 300 sidene brukte jeg en helg på, så det tyder jo på at jeg likte boka bedre etter hvert og at den tok seg opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte også boka. Den var spennende og uforutsigbar. Noe av det bedre jeg har lest av Anne Holt.

Handlingen er lagt til et sykhusmiljø i Oslo/ Akershus. Hovedpersonen er meget unorsk i sin væremåte og atpå til jødisk (uvisst av hvilken hensikt det har)mulig for å understreke det unorske? Hun er kirurg (kardiolog) i verdensklasse, selvsikker og tøff. Sammen med sin mer typisk norske mannlige kollega (litt sliten overarbeidet mann, fem barn ( unorsk, men han er lege), tar ansvar- og har dårlig samvittighet for at han ikke bidrar mer hjemme) begynner hun å etterforske en sak som innvolverer dødsfall av internasjonal interesse, store pengesummer og aksjekurser.

Her kan enhver lekmann lære noe om både sykhusrutiner, implantater og hvordan manipulere aksjemarkedet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sikkert en god ide med hjerteflimmer, bare synd Anne Holt skriver så dårlig. Lite undertekst, flate formuleringer og kunstig dialog. Etter Presidenten ga jeg opp Holt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Stig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H Hoel