Dette er en veldig god bok. Først og fremst fordi Renberg er en god forfatter som skriver veldig bra, men også fordi jeg kjente meg igjen i veldig mange ting.

Jeg hørte denne på lydbok, og synes at Yngve Berven er en veldig god oppleser, som ga mye av seg selv under opplesingen.

Det er litt dumt at de tre første bøkene er utgitt som lydbok med tre forskjellige opplesere. Ønsker også at den siste skulle kommet som lydbok, men leste den i papirversjon i fjor.

Denne første boka er så absolutt den beste, synes jeg, men bok nr 3 er veldig fornøyelig. Når Yngve møter sin ukjente datter oppstår det mange koselige og artige episoder som jeg lo godt av. En veldig underholdende bok.

Den siste boka, Pixley Mapogo, fikk jeg ikke helt taket på. Litt merkelig, synes jeg. Men Renberg skriver fortsatt godt, og jeg vurderte aldri å legge den fra meg.

Det er et poeng å lese disse fire bøkene i riktig rekkefølge, da har en med seg historikken under videre lesing.

Denne serien anbefales sterkt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å høre denne som lydbok var en stor opplevelse. Jeg føler at det var denne fortellingen Renberg i utgangspunktet ønsket å skrive, men at han skrev og publiserte Mannen som elsket ynge først som en lur vri. Foreløpig har jeg ihvertfall Kompani Orheim som favoritt (men nr. 1 er også uforglemmelig) og gleder meg til å lese bok nr. 3!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila