7-åringen synes dette er den beste boka han har lest, eller rettere sagt hørt! Tsatsiki er en gutt det er lett å kjenne seg igjen i, mye humor og passe dose dramatikk. Skulle helst hatt bok nr 2 med en gang, men vi må en tur på biblioteket først... Boka er god å lese høyt, men jeg synes det er unødvendig mye banning. Kall meg gjerne "surmaget" nå, men jeg synes ikke det er nødvendig med banning i barnebøker... Noen som er uenige? Frodig språk kan det bli allikevel, sammenlign f.eks. med Tonje Glimmerdal.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vi er nettopp ferdig med denne, og 6-åringen i huset likte den veldig godt! Og er veldig spent på fortsettelsen... Spesielt elsket han kapitlene om hårete nylonstrømper og bh-ene angriper:) Mye humor og småpinlige situasjoner der, ja. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har "pyntet" litt på språket underveis i høytlesingen. Jeg synes som deg at det er unødvendig grovt enkelte steder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen