Jeg leste denne boka for en stund siden og har ikke glemt den. Jeg synes den var veldig god og jeg fikk en voldsom sympati for de forskjellige personene i boka. Godt skrevet om et spesielt miljø som jeg tror på. Som sagt; en bok jeg aldri glemmer. Den fikk en 6-er av meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så bra! Jeg skjønner jo at det er en god og viktig bok. Den fikk vel ikke Man Booker-prisen for ingenting. For meg ble det nok bare litt for mye av det meste. Desai hadde hatt stoff nok her til å skrive tre bøker. Må kanskje lese den om igjen en gang i fremtiden :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen