Holder på med denne boka nå. Den er på bare 128 sider, og jeg har lest 118.. og enda har jeg liksom ikke fått helt taket på den. Har brukt like lang tid hittil som jeg ville gjort på en god bok på 3-400 sider.

Tar meg selv i å lese samme setninger flere ganger. Får som sagt ikke helt taket på denne.

Historien i seg selv burde jo engasjert. Handler om ei tenåringsjente og hennes alkoholiserte mor. Jeg trodde nok før jeg begynte at det skulle være en god historie. Men dette er tydeligvis bare tankene til jenta. Og hver gang jeg tror det skal være litt handling med konkrete hendelser, så syns jeg setningen hopper over til noe annet.

Jeg har aldri før opplevd så mange kommaer i en bok før! Setningene tar liksom aldri slutt... de varer side på side. Og jeg syns også at det er et dårlig språk. Kan da aldri huske at en sånn skrivemåte var godkjent i forhold til hva jeg lærte på skolen.

Er det noen andre som har lest denne? Og hva syns dere i så fall? Er det bare jeg som ikke helt forstår denne måten å skrive på?

Hvorfor jeg ikke har gitt opp boka kan jeg ikke gi noe godt svar på. Må vel være at jeg stadig håper den skal ta seg opp. Har jo tross alt 10 sider igjen, og venter på et lite mirakel :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

For meg var dette en av beste leseopplevelsene min i fjor. Hvorfor var det det? Se omtalen min på bokens bokelskere-side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt motsatt oppfatning av deg.
Dårlig språk? Vel, det man lærer på skolen, med fullstendige setninger osv, er jo ikke å skrive skjønnlitteratur....
Treg å lese? Jeg har lest den i løpet av en ettermiddag på kollektivreiser hit og dit med trikk og tog og bane.
Det er et bilde av en mor - og hun trer levende fram fra boksidene for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Niks, intet mirakel skjedde..

Jeg fullførte i det minste boka, hvis det kan være noen trøst. Men noen god bok syns jeg ikke det var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser